About UsAssalamualaikum,
Saya Latifah binti Md Sahhari (Che'pah) berusia 31 tahun pada tahun 2014, saya mula mengenali Shaklee sejak 2 tahun yang lalu. Pada mulanya saya pengguna Shaklee untuk diri sendiri dan ahli keluarga sahaja.Ternyata saya berpuas hati dengan produk Shaklee. Ia dapat membantu saya menghadapi masalah rutin saya seperti kurang cergas, tak bermaya dan tampak lesu.Pada mulanya saya menggunakan Shaklee disebabkan saya kekurangan susu sewaktu dalam pantang. Anak menangis tak henti sebab tak cukup susu. Tanpa fikir panjang masa tu saya terus order Set berpantang dan menyusu Shaklee. Mana-mana saya search di Google mengenai cara atau tips untuk banyakkan susu, pasti saya jumpa Shaklee dan juga testimoni-testimoni penyusuan pasti dari Shaklee. Saya berasa sangat yakin dan terus buat order. Setelah menggunakan Shaklee saya amat berpuas hati dan masalah saya dapat di atasi. Di sinilah saya mula jatuh cinta dengan Shaklee. 

Kini saya cuba melangkah ke fasa yang baru dengan Shaklee. Orang kata perkara yang baik tidak baik dirahsiakan. Saya ingin berkongsi dengan orang ramai betapa hebat dan berkesannya produk Shaklee. Tak salahkan? Sharing is caring..  Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya bertekad mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif.

Apa yang paling penting bagi saya adalah pengguna yang sangat puas hati lagi happy. Sebab itu jugalah saya mengutamakan kepentingan pengguna lebih daripada yang lain; dengan menitik beratkan kepentingan maklumat yang tepat sebanyak mungkin. Tambahan pula, saya bercadang untuk menceburi  bidang ini sepenuh masa dan bercita-cita untuk menjadi WAHM ( Work At Home Mother ) yang berjaya. Saya berusaha sedaya upaya saya untuk memberi servis yang terbaik dan memuaskan kepada setiap pelanggan saya. Untuk kekal lama dalam bisnes ini kepercayaan pelanggan adalah elemen yang paling penting dan saya berjanji untuk mengekalkan reputasi saya dengan memberikan yang TERBAIK untuk pelanggan saya.

Daripada asalnya sebagai pengguna Shaklee, saya telah berjinak-jinak menyebarkan kebaikan Shaklee kepada orang lain. Pulangannya amat berbaloi-baloi. Jomlah follow saya dengan mencari pendapatan tambahan dengan business Shaklee. Selain membantu orang lain gembira dengan Shaklee, kita pun dapat menjana pendapatan tambahan. Kita yang tentukan berapa angka income kita setiap bulan. 3, 4, atau 5 angka? Itu semua bukan mustahil! Memang best. Saya tak paksa. Nak seribu daya, kalau tak nak tak perlu pun buat apa-apa. Pilihan di tangan masing-masing.

Ini adala kerjaya dan bisness sepanjang hayat kami dan generasi kami. Insya-Allah...

Nak sihat?
Nak jana pendapatan dengan Shaklee?
Nak menambah nilai kepada kehidupan seseorang?

Jom bersamA kami "MFMS EMPIRE" yang sentiasa ceria, sihat dan bebas kewangan. Amin..


No comments:

Post a Comment