Keahlian
Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee!!


Assalamualaikum

Alhamdulillah, sekarang ni dah ramai yang mempunyai kesedaran betapa penting & berharganya nilai kesihatan tubuh badan. Ramai juga yang sudah mengenali Shaklee.

Ramai yang telah merasai kesannya dan sangat berpuas hati dengan set yang mereka makan.
Alhamdulillah, ramai diantara mereka yang bila nak repeat sale dan terus berminat untuk mendaftar menjadi ahli.

Disebabkan sekarang ramai yang hubungi saya bertanyakan bagaimana untuk menjadi ahli. Jadi untuk entry kali ini saya nak berkongsi bagaimana dan kebaikkan menjadi ahli Shaklee.BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli :-

1. Yuran pendaftaran RM69 + RM10 (postage). Yuran ini adalah untuk menampung BUSINESS KIT yang mengandungi katelog, product guide dan business manual.

ATAU

2. Buat pembelian didalam satu resit sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 dan anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) + CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan sebanyak RM100.

Anda boleh meghubungi saya untuk mendaftar atau menggunakan Shaklee ID : 1169847 sebagai SPONSOR.

Lepas daftar, gunakan produk dan kumpul point. Apabila point yang dikumpul mencukupi point yang melayakkan anda menerima bonus. Bermakna anda akan menerima CASH BONUS untuk bulan tersebut. Best kan! Dengan makan sendiri pun kita boleh dapat bonus.

Jadi, bonus yang kita dapat tue dah boleh cover kos yang kita makan setiap hari... kan dah jimat disitu.MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN

Untuk pengetahuan semua, yuran keahlian adalah SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak perlu nak renew keahlian setiap tahun.

Kalau menjadi ahli untuk kegunaan sendiri, tak perlu maintain point bulanan atau minimum belian.

Hanya gunakan produk, share dengan kawan-kawan dan sedara mara sahaja. Kalau ada yang berminat, buat belian dengan ID anda dan anda dapat beli dengan harga murah sehingga 25% daripada retail price.

Tetapi jika anda ingin mulakan business dengan Shaklee dan nak dapatkan CASH BONUS, barulah anda kena maintain certain point setiap bulan.KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1. Boleh membeli produk dengan harga ahli. (25% less than retail price)

2. Mendapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Dengan makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3. BERPELUANG membuat bisness Shaklee, (Online & Offline) dengan bantuan MENTOR.

4. ACCESS dengan SPECIAL GROUP kami Maria Firdaus' Millionarie In Shaklee (MFMS) untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk-produk Shaklee.

5. Sesiapa yang register dengan saya, mereka akan dimasukkan ke dalam group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan denga rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga terdapat testimoni Rahsia Kejayaan ramai yang sudah Berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan dan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga terdapat perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak Berjaya, kita mesti dikelilingi orang yang telah berjaya. Dan apabila anda berada di dalam group itu, maka hidup anda akan dikelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Apabila anda bertanyakan satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang akan menarik anda keatas. Tak ada yang nak menjatuhkan atau menolak anda ke bawah.

Sebab itu saya merasakan lebih mudah untuk membuat online dengan bantuan mentor yang dah expert dan lama dalam perniagaan ini.

Jadi kepada yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan Shaklee secara serious, jemput join group kami Maria Firdaus' Millionarie In Shaklee (MFMS). Our group is The Most happening Shaklee Team in Malaysia.


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

Hubungi :-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

LATIFAH MD SAHHARI
Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID :
1169847
latifah.fazri@gmail.com
018-328 2544 (Call, SMS, WhatsApp,Telegram)

No comments:

Post a Comment